Организация с нестопанска цел, финансирана от либералния милиардер Джордж Сорос предостави над

...
Организация с нестопанска цел, финансирана от либералния милиардер Джордж Сорос предостави над
Коментари Харесай

Организация с нестопанска цел на Сорос дари над 1 милион долара на група, която преди това спаси заподозрян, обвинен в смъртоносни стрелби в Тексас

Организация с нестопанска цел, финансирана от демократичния милиардер Джордж Сорос предостави над 1,2 милиона $ на лявата група, която преди този момент избави извади лицето, упрекнато в убийството на няколко души в Тексас, в това число родителите му.

Шейн Джеймс, 34, е упрекнат в убийството на шест души и раняването на други в окръг Бексар и Остин. Джеймс е служил като пехотен офицер от американската войска от февруари 2013 година до август 2015 година и е упрекнат в няколко обвинявания в смъртоносни убийства.

През януари 2022 година Джеймс беше упрекнат в нахлуване при утежняващи условия против майка си, татко си и сестра си, заяви Fox San Antonio. Документите за освобождение под гаранция демонстрират, че той е бил освободен от Texas Organizing Project, организация с нестопанска цел, фокусирана върху прогресивни проблеми, която оказа помощ за избирането на областен прокурор на окръг Bexar Джо Гонзалес и шерифа на окръга Хавиер Салазар.

Междувременно Texas...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР